Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    DRAGOSTRANSPORT...

    Despre noi


    Tractari Auto Constanta || Asistenta rutiera || Transport auto

    Misiunea noastră


      Ne străduim să devenim lideri în furnizarea serviciilor superioare de tractari auto si asistenta rutiera pentru clientii nostril, prin depăşirea aşteptărilor acestora si prin îmbunătăţirea continua a nivelului nostru de performanţă. 


      Ca să răspundem nevoilor clienţilor noştri intervenim prompt, la orice moment din zi sau noapte, indiferent de conditii pentru a rezolva problemele acestora.


      Operatiunea de recuperare sau tractare a unui automobil poate fi uneori periculoasa, de aceea
      echipa noastra dotata cu echipamente performante  şi personal calificat intervine prompt la locul indicat de dumneavoastra.
      Din respect pentru clientii nostrii, din momentul în care un apel este primit reusim sa punem la punct într-un mod disciplinat si dovedit intreaga operatiune de recuperare, depanare, tractare auto, in functie de serviciul cerut de fiecare client in parte.
      Fie ca este vorba doar de o o defectiune minora, fie ca doriti sa va transportati automobilul  sau sunteti implicat intr-un eveniment rutier, nu ezitati sa ne contactati, serviciile noastre va stau la dispozitie non-stop, intervenim prompt, eficient si profesionist.


      DragosTransporting asigura pe raza municipiului Constanta, in tara cat si in Uniunea Europeana intreaga gama de servicii auto:


    - Tractari si transport auto;


    - Asistenta rutiera;


    - Depanare la locul interventiei;
    - Taxi pentru pasageri;
    - Spatiu de depozitare pentru autovehicule;
    - Transportul utilajelor, motociclete, ambarcatiuni.


      
    Tractarea si transportul autovehiculului dumneavoastra se vor efectua in conditii de maxima siguranta cu auto specializata cu platforma hidraulica automata ce faciliteaza atat incarcarea cat si descarcarea autovehiculului, indiferent de starea tehnica a acestuia.
      Politica societatii noastre este orientata catre client, de aceea asiguram intreaga gama de servicii cu maxim profesionalism, promptitudine avand preturi minime.
      Preturile sunt cele afisate, fara alte taxe ascunse si includ TVA. 
      Pentru a va convinge accesati pagina cu Tarife.
      Nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie Non-Stop.


      Lasati problemele dumneavoastra in mainile profesionistilor !



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008